Як відомо, в росії залишається працювати ще багато міжнародних компаній, які спонсорують війну в Україні, одна з яких всесвітньо відома компанія Nestle.

Компанія відмовилася виходити з російського ринку, попри всі умовляння та попередження. Нещодавно анонімні хакери попередили, що у разі якщо компанії не вийдуть з російських ринків, вони змушені будуть зламатии їхні сайти. Що тепер і здійснили. Про це Anonymous повідомили у Twitter.

Базу даних швейцарської компанії Nestlе, яка залишилася працювати в росії, можна знайти на вебсайті угруповання.

Продовольчий концерн не хоче виходити з росії, попри жорстку критику споживачів у всьому світі та української влади. Він залишається в сумнозвісному списку поруч із французькими компаніями - Leroy Merlin, Auchan, Decathlon.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Anonymous проник у російські друкарні, надіслав повідомлення про брехню пропаганди про війну.

На профілі Anonymous минулих вихідних відео з логотипами магазинів Decathlon, Auchan та Leroy Merlin та написом польською та англійською мовами: "Ці компанії залишаються на російському ринку, вони ставлять власний прибуток замість солідарності з жертвами геноциду".

Хакери закликають всі компанії вийти з ринків рф та не сплачувати податки до злочинного бюджету кремлівського режиму.

Нагадаємо, раніше Anonymous розкрили сайт "Росатому" через захоплення Запорізької АЕС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", несправжні Anonymous дали 3 дні росіянам, щоб вивести гроші

Також "Знай.ua" писав, що Anonymous оголосили путіну війну, та висунули вимогу відновити права українського народу.