Російський президент Володимир Путін дав нові терміни закінчення війни на території України. Він наказав завершити "спецоперацію" в період 21 квітня - 7 травня.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Так, 21 березня путін провів нараду з Миколою Патрушевим, Сергієм Шойгу, Валерієм Герасимовим і Олександром Бортниковим. Як зазначає Геращенко, під час відеоконференції заступник Міноборони рф Герасимов назвав втрати російської армії на війні в Україні «істотними». Однак його швидко перебив путін, заявивши, що втрати на фронті - це ніщо в порівнянні з цілями, які будуть досягнуті після перемоги.

Також російський лідер назвав нові терміни «перемоги» рф. Путін планує примусити керівництво України до підписання угоди, яку можна буде подати як капітуляцію, до 21 квітня - 7 травня. А після 9 травня відбудеться переможний парад.

Антон Геращенко закликає не дозволити планам окупанта збутися:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«Це план покидька путіна. Добре, що ми його знаємо. Це означає, що нам потрібно триматися, бити ворога ще міцніше, ще сильніше! Так, щоб його плани не збулися», - пише радник.

Український політик вже уявляє засмучених путіна і його генералів, які до оголошеного терміну не зможуть взяти жодне велике українське місто: ні Київ, ні Харків, ні Миколаїв, ні Суми, ні Чернігів, ні Запоріжжя, ні Маріуполь.

Геращенко впевнений, що українські доблесні воїни зможуть влаштувати для орків путіна «Сталінград або Курську дугу» прямо до 9 травня, щоб своє улюблене свято вони зустрічали «зі сльозами на очах!»

Нагадаємо, що найбагатша 9-річна дитина Африки безжально висміяла путіна.

Читайте також, що в Лондоні показали, як голий лукашенко лізе в "криваву" ванну до путіна.