Стало відомо про те, що військового Російської Федерації, який на Київщині ґвалтував жінку, та вбив її чоловіка, могли ліквідувати ЗСУ.

Про це передавали в Національній поліції України. Інформацію зараз перевіряють.

Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що військовий окупант у Броварському районі вбив чоловіка, а потім ґвалтував його дружину, оскільки перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Статевий злочин окупант скоював неодноразово, при цьому погрожував жінці та її малолітній дитині розправою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу ґвалтівника. За оперативною інформацією покидьок був ліквідований військовими України, як ворог, який прибув на територію нашої держави у складі Збройних сил РФ", — йдеться в повідомленні.

Російський окупант, фото: Національна поліція
Російський окупант, фото: Національна поліція

Поки що немає точної інформації стосовно того, правда чи ні. Потрібно спочатку провести процесуальні слідчі дії.

Якщо він все ж залишився живий, то від відповідальності він точно не втече.

"Саме тому ґвалтівнику зараз заочно оголосили про підозру про порушення законів і звичаїв війни, а також правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про взяття військового злочинця під арешт. Мерзотник також буде оголошений через Інтерпол в міждержавний розшук. За цей огидний злочин російському військовому загрожує покарання до довічного позбавлення волі", - підсумували в повідомленні.

Зараз жінка з дитиною знаходиться в безпеці, і їхньому життю нічого не загрожує, проте травма на все життя залишилася.

Нагадаємо, що "Благословити і зміцнити": Патріарх Варфоломій відвідає Польщу заради підтримки біженців з України

Раніше повідомлялося, що Росія налякала президента України Володимира Зеленського "серйозною" санкцією: згадали йому за КВК

Також, Арестович повідомив про "9 серію" Чорнобаївки для окупантів