З початку повномасштабного нападу Росії на Україну, багато авіакомпаній перестали виконувати рейси в небі рф. Єдиними літаками, які зрідка з'являються в просторі Росії - транзитні літаки Китаю.

В результаті Росія майже повністю перетворилася на абсолютно безльотну зону. За даними онлайн-системи FlightRadar, близько 80% в небі зараз-це транзитні перельоти авіакомпаній Китаю, ОАЕ і Катару.

На карті видно різницю між авіатрафіком над Росією і над іншими країнами світу.

Потрібно згадати внутрішні рейси, проте їх набагато менше: Казань-Санкт-Петербург, кілька літаків в Сочі і ін.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Великі російські авіакомпанії теж перестали виконувати міжнародні рейси. Наприклад, "Уральські авіалінії" призупинили польоти в Азербайджан, Вірменію, Туреччину, Ізраїль, Таїланд, ОАЕ, Єгипет, Казахстан.

Варто сказати, що Євросоюз заборонив продавати Росії запчастини та комплектуючі для літаків рф, але в "Уральських авіалініях" 10 березня заявили, що зможуть безпечно виконувати рейси без зупинки і розбирання літаків ще два-три місяці.

Нагадаємо, раніше водіям категорії "В" повідомили про нововведення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", очільник МЗС Греції планує відвідати Маріуполь з гуманітарною місією попри обстріли.

Також "Знай.ua" писав, що очільник Роскосмосу Рогозін побачив в України біозброю, що стерилізує росіян і відбиває у них любов до щі.