У російському Лісосибірську (Красноярський край) поховали молодого солдата Руслана Токарєва, який загинув на війні в Україні. Хлопець поїхав на фронт, збрехавши батькам, що буде готується до параду.

Про це повідомляє місцеве видання ngs24.ru.

Похорон відбувся 23 березня вдень. Однак, як розповіла класна керівниця хлопця, Руслан загинув 10 березня. Як це сталося, невідомо.

За словами педагога, хлопець служив в армії рф за контрактом. Те, що він відправляється "звільняти" Україну, було секретом. Не знали навіть батьки. Їм Руслан заявив, що відправився готуватися до параду Перемоги, як минулого року.

"Визволитель" Руслан Токарев загинув в Україні. ngs24.ru
"Визволитель" Руслан Токарев загинув в Україні. ngs24.ru

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поїхав хлопець ще 25 лютого, тобто наступного дня після початку повномасштабної війни росії проти України. Вчителька солдата розповідає, що Руслан завжди хотів бути військовим. Він марив армією ще з дитинства. А в 2017 році приєднався до лав строковиків, а після підписав контракт.

Педагог заявила, що військовий був щирим, чесним і мріяв захищати свою Батьківщину. Судячи з усього, його мрії не судилося збутися, адже помер хлопець, не обороняючи свою країну, а знищуючи сусідню.

Разом з тим військового посмертно нагородили орденом Мужності.

Нагадаємо, що окупантів "порвало" від високої якості життя українців.

Читайте також, що путін намагається втягнути у війну з Україною білоруських військових.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що російський окупант переїхав танком свого командира, розлютився через 50% втрат у бригаді.