Сирійські військові масово відмовляються їхати в Україну воювати на боці російської ферерації. План по залученню бойовиків у війні провалюється.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони.

Відомо, що 22 березня відбулася зустріч сирійського полковника Насіма Абу Ірра та генерала ЗС росії Олександра Журавльова, який займається командуванням російського угруповання у південних провінціях Сирії. Тоді російська сторона поставила вимогу надати інформацію про сирійців, які готові воювати на стороні рф:

«Під час зустрічі російський генерал поставив чітку вимогу сформувати та надати список імен та особистої інформації бойовиків з підрозділів Абу Ірра та з Сил оборони Сирії, які готові до участі у війні проти України», - йдеться в повідомленні.

Чіткої відповіді від сирійського командира генерал тоді не отримав. Полковник заявив про необхідність консультацій «з іншими представниками керівного складу» 8-ї бригади в південній сирійській провінції Дера, командувачем якої він є.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сьогодні обіцянки сирійської влади про постачання найманців армії рф для війни в Україні все ще не виконуються.

«Обіцяну "легку прогулянку" змінили повідомлення про запеклі бої та високі втрати росіян. Більшість сирійських військових не готові ризикувати своїм життям заради примарного грошового забезпечення», - зазначають в ГУР.

Зараз також з’явилася інформацію, що рашисти намагаються домовитися про вербовку бойовиків зі складу 16 бригади Сирійської Арабської Республіки.

Нагадаємо, що бійці ЗСУ відправили на дно моря російських морпіхів, які готувалися до штурму Одеси.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", путін намагається приховати свій провал.