Російські окупанти продовжують безжально знищувати український Маріуполь та вбивати місцеве населення. З кожним днем жертв рашистів тільки більшає, серед них навіть діти.

Днями Україна втратила майбутнє вітчизняного спорту. В результаті російської агресії загинула 11-річна гімнастка Катерина Дяченко. Про це повідомила тренерка з художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова на своїй сторінці в Instagram.

За її словами, юна гімнастка була вихованкою її одногрупниці. Шокована Мещаненкова не може зрозуміти, чому зараз помирають ні в чому не винні діти:

«У Маріуполі загинула вихованка моєї одногрупниці. Цьому може бути якесь виправдання? Подивіться на цю талановиту дівчинку. Вона повинна була підкорювати сцени і дарувати посмішку світу!! У чому винні діти? Я вірю, що для кожного, хто причетний до цих злодіянь, знайдеться місце у пеклі. І як можна швидше», - написала тренерка в сторіс.

Загинула маленька українка. Іnstagram.com/meschanenkova_n
Загинула маленька українка. Іnstagram.com/meschanenkova_n

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомо, що дівчинка загинула внаслідок обстрілу. Після потрапляння боєприпасу її будинок обваливяся просто на гімнастку. З-під завалів рятувальники витягли мертве тіло.

Свої співчуття близьким маленької Каті висловили також в офіційному акаунті Швейцарської художньої гімнастики:

"Катя! Молода, гарна гімнастка з Маріуполя дуже рано покинула цей світ. Вона одна з багатьох жертв безглуздої війни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як не втратити дитину при евакуації.

Читайте також, що Катя Осадча шукає малюкові з Маріуполя сім'ю, приховуючи від нього загибель батьків.

Рашеніше портал "Znaj" повідомляв, що Володимир Остапчук з'явився з новонародженим малюком на грудях під час війни в Україні.