Сьогодні, 24 березня, виповнюється рівно місяць від початку повномасштабної російської агресії проти України. Наш народ героїчно протистоїть ворогу, який легковажно планував захопити державу за кілька днів і пройти тріумфальним парадом по Хрещатику. Планам загарбників не судилося втілитися в життя.

Про те, як місяць війни змінив Україну і українців, нагадали в Генеральному штабі ЗСУ.

«Місяць тому, о 5-й ранку, почалось повномасштабне вторгнення росії на територію України. Знищимо російських окупантів! Разом переможемо!», - підтримали співгромадян українські воїни.

У ЗСУ також оприлюднили відеоролик, у якому показали, як змінився український народ під натиском загарбницької орди.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Верховній Раді України також нагадали, яким для нас був ранок 24 лютого 2022 року, і як ми навчилися жити під свист куль і гуркоти вибухів.

«2022 рік. 24 лютого. 04:00. Зазвичай в цей час ми спимо. Але ми прокинулися. Прокинулися від свисту ракет, гуркоту вибухів та пекла пожеж у наших домівках. Прокинулися, аби із жахом і болем дізнатися, що в наші домівки прийшла війна, яку розпочала російська федерація, - віроломно, підступно, жорстоко. Прокинулися, бо зрозуміли, що маємо боротися за своє життя… 2022 рік. 24 березня. 04:00. Зазвичай з цей час ми не лягаємо спати. Через звуки повітряної тривоги. Через авіаційні та артилерійські удари по наших будинках. Через вбивче сяяння фосфорних бомб. Через обстріли гуманітарних коридорів. Біль залишився - біль за сотнями вбитих і закатованих. Але жаху більше нема. Бо ми прокинулися. Ми сильні. Ми – поборемо», - впевнені у ВР.

Нагадаємо, Путін намагається втягнути у війну з Україною білоруських військових. Росія намагається поповнити ряди своєї армії, закликаючи воювати білорусів

Раніше Знай повідомляв, військові білоруси хочуть відразу ж здатися в полон, увійшовши до України: за Лукашенка не залишиться нікого.

Також Знай писав, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною. Пєсков обмовився, що рішення про "спецоперацію" прийняли, щоб позбутися всієї Росії