У мережі розмістили дивовижну публікацію, яка в черговий раз доводить те, що практично в усьому світі підтримують Україну в такі важкі для неї часи. Стало відомо, що в столиці Великобританії в Лондонському Колізеї станцювали танець, який присвячений Україні.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно нагадати про те, що вже пройшов рівно місяць після того як росія пішла війною в Україну. Путін думав, як і багато інших, що його війська захоплять Україну за кілька днів. Однак багато дуже сильно помилялися, так як росія отримала таку відсіч, якого ніколи в житті не бачила.

Вже весь світ пильно стежить і переживає за українців, які щодня перебувають під бомбардуванням путіна. Глава рф діє як терорист, вбиваючи невинних дітей і українців.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

""Танець для України" в Лондонському Колізеї Фото: Elliott Franks", - підписана новина в мережі.

Цей знімок нагадує про те, що майже весь світ підтримує Україну. На даний момент у багатьох країнах проходять мітинги для того, щоб світові лідери допомогли зупинити війну в Україні і це кровопролиття невинних дітей, жінок і пенсіонерів закінчилося.

Крім цього, у багатьох великих і маленьких країнах світу можна бачити українську символіку, що говорить про те, що Україна не одна в такий важкий період.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ підбили вертоліт і ракету окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Володимир Зеленський звернувся до НАТО і ЄС.