Стало відомо про те, що Збройні Сили України знищили командира бригади морпіхів Олексія Шарова. Він планував штурмувати Одесу, але нічого не вийшло.

Про це в Телеграмі повідомив представник Одеської Військової адміністрації Сергій Братчук.

Українським військовим вдалося знищити командира бригади морської піхоти Російської Федерації полковника Олексія Шарова.

Він керував цілим взводом, який планував штурмувати Одесу, однак, під Миколаєвом і Маріуполем був ліквідований.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Командира бригади морської російської піхоти наші військові знищили. І так буде з кожним, хто пробує ґвалтувати українських жінок. Хто намагається вбивати наших дітей. І немає їм прощення...",- сказав Братчук.

Також була опублікована фотографія того самого командира, на якій красувалася прекрасна напис "ГруZ 200".

Російський окупант, фото: вільне джерело
Російський окупант, фото: вільне джерело

Все більше з кожним днем новин про те, що не справляються не тільки військові Росії, у яких практично немає досвіду в подібних битвах, але і їх керівники.

Найімовірніше це приведе їх гаранта, в особі Володимира Путіна, в сказ. Він давно зрозумів, що його план провалився, а самі бійці деморалізовані. Багато з них хочуть виїхати додому, але їх або не відпускають, або ж розстрілюють свої ж.

Нагадаємо, що вторгнення російських військ в Україну сталося рівно місяць тому, 24 лютого. За цей час вони не досягли особливих успіхів у завоюванні територій, лише знищили ряд міст, і обстрілюють мирних жителів.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко показала безглуздий фейк ростб про "бойових гусей" і біолабораторіях

Раніше повідомлялося, що українські військові збили ворожий вертоліт і крилату ракету: оперативна ситуація від Генштабу

Також, Володимир Зеленський закликав Європу і США діяти більш рішуче