У командуванні морської піхоти розповіли про те, як плани окупантів провалилися, і вони вже місяць воюють в нікуди на території України, адже правда на нашому боці.

Новий пост з'явився на сторінці командування морської піхоти в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про головні новини, які пов'язані з війною, а головне - оперативно.

Цього разу вони вирішили в черговий раз нагадати окупантам, що вони не здатні у своєму житті ні на що. Через місяць війни їм не вдалося захопити жодного великого міста, і всім вже ясно, що їх план провалився.

"Вони думали, що вторгнення в Україну – це легка прогулянка, яку тут зустрічатимуть з квітами. На третій день планувалося провести паради на головних площах наших міст. Як же вони помилилися! Вже місяць вся Україна бореться з російськими фашистами, дає жорстку і гідну відсіч, вбиває і знищує окупантів! І кожен новий день наближає нас до перемоги над силами зла!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі вони вшанували пам'ять українських героїв, які загинули за цей місяць воюючи за вільну Україну. Вони віддали своє життя за те, щоб у майбутньому країна процвітала.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що російське вторгнення в Україну почалося 24 лютого. Того дня життя українців змінилося раз і назавжди. Вони планували взяти великі міста за кілька днів, але, не розрахували своїх сил.

Зазначається, що завдання, визначені військово-політичним керівництвом Росії для угруповання окупаційних військ Збройних сил РФ, залишаються невиконаними.

ВСУ. Ілюстративне фото
ВСУ. Ілюстративне фото

Нагадаємо, що маленька українка зворушила воїнів ЗСУ своїм проникливим листом

Раніше повідомлялося, що Україна місяць героїчно протистоїть "блискавичній війні" Путіна

Також, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною.