Стало відомо про те, що вийшла третя серія мультфільму про "Привида Києва". Персонаж, який за кілька днів завоював серце всіх українців своєю силою і безстрашністю.

Невідомі аніматори створили мультфільм про українських військових-героїв. Третя частина була присвячена герою, який підкорив серце кожного в перші дні війни - мова йде про "Привида Києва".

Вороги не знають, звідки він кожен раз з'являється, і куди пропадає в небі. При цьому свою роботу він виконує вкрай якісно.

"Присвячується українському пілоту літака МіГ - 29, під час війни в Україні", - підписав анімацію автор.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Мультфільм так сподобався користувачам, що вони з нетерпінням тепер чекають кожну частину, і на цей раз попросили зробити випуск про Сухопутні війська Збройних сил України.

На YouTube каналі можна подивитися дві попередні серії про легендарного українського пілота, який став ангелом-хранителем української столиці.

Нагадаємо, що "Привид Києва" - легендарний український військовий пілот, який в найперший день війни збив відразу шість ворожих літаків. Станом на 1 березня з'явилася інформація про те, що його підбили, але йому вдалося врятуватися, і отримати ще одну перемогу в повітрі.

Цього пілота Міг - 29 називають ангелом-хранителем Києва. Його особа невідома, припускають, що це збірний образ пілотів – Захисників України. Відомо, що 7 березня 2022 року "привид Києва" поблизу Обухова збив ворожу крилату ракету "Калібр".

Нагадаємо, що вже місяць в Україні йде повномасштабна війна, яку розв'язала Росія на чолі з Володимиром Путіним. Весь цей час його війська руйнують цивільні будівлі, а також мирне населення.

Нагадаємо, що у Лондонському Колізеї поставили "танець для України": стільки емоцій в одному кадрі

Раніше повідомлялося, що українець вкрав у російських окупантів вантажівку з боєприпасами: "все привіз ЗСУ"

Також, месяц лежать у пакетах і шкодять екології: у рф "забули" про своїх солдатів у Сумській області