Україна вже рівно місяць героїчно протистоїть "триденній війні" путіна, який сподівався, що наша країна стане для нього легкою здобиччю.

Проте український народ довів, що в складні часи здатен зібратися, об’єднатися і діяти як налагоджений механізм, що складається з військових, волонтерів, дипломатів та інших Героїв, які щоденно наближають нашу перемогу.

Сьогодні, 24 березня, виповнюється рівно місяць від початку повномасштабної російської агресії проти України. 24 лютого, о 5:00 ранку, українці прокинулися від гучних вибухів і дізналися, що збожеволілий хазяїн Кремля став на шлях війни. Розрахунок ворога був на те, що українці злякаються і оберуть капітуляцію замість спротиву.

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

В хворій уяві «асвабадітелей» в Україні їх мали вітати з квітами, як радянську армію під час Другої світової війни. Пропаганда малювала їм картини, далекі від реальності: про «братский народ», що нібито потерпає від утисків «украинских фашистов».

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Розрахунок блискавичної перемоги провалився, планам загарбників не судилося втілитися в життя.

Видання «Суспільне. Новини» показало найзнаковіші знімки, зроблені за цей місяць в Україні. На них весь біль, горе і відчай української нації, змушеної відбиватися від нахабних загарбників.

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне
Фото: Суспільне

Нагадаємо, що воїни ЗСУ позбулися 40% російських військ на війні: усюди "біжать", відправляють курсантів на фронт

Як повідомлялося, що Чорнобаївка - Бермудський трикутник для окупантів: феномен селища з 17 століття. Українські воїни успішно розбивають ворога біля Чорнобаївки.

Раніше Знай писав, обшарпані "визволителі" залишилися ні з чим в Україні: ЗСУ розтрощили чергову колону забезпечення. Саме колона забезпечення підвозить окупантам паливо, боєприпаси та харчування