Практично два тижні нічого не було чутно про Міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу. Він пропав з усіх радарів, і багато хто запідозрив, що всьому виною смертельна хвороба.

У четвер, 24 березня він з'явився, але, лише по відеозв'язку. Під час засідання Радбезу Росії він доповів про хід війни в Україні.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

Про зникнення Сергія Шойгу навіть запитали у прес-секретаря президента, на що він відповів наступне:

"Слухайте, у міністра оборони зараз багато турбот, як ви розумієте. Йде спеціальна військова операція. Звичайно, зараз не зовсім час для медійної активності. Це цілком зрозуміло", - відповів Пєсков.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

При цьому, незважаючи на його появу під час засідання Радбезу, багато хто запідозрив, що він був несправжнім.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

У мережі з'явилися кадри, на яких можна побачити, що Шойгу відображений на екрані монітора президента РФ Володимира Путіна під час наради. Уважні глядачі помітили, що з ним щось не те, і можливо, це був зовсім не він.

Що насправді відбувається у них в країні-ніхто не знає, і можливо у Сергія Шойгу дійсно великі проблеми зі здоров'ям, але це ретельно приховують, щоб не підривати репутацію так званої "спецоперації".

Нагадаємо, що Російська Федерація почала вторгнення в Україну місяць тому, 24 лютого. Вони продовжують робити вигляд, що все це "спецоперація", і у них "все йде за планом".

Насправді ворог деморалізований, і справи у них йдуть не кращим чином. Крім того, Збройні Сили України неабияк б'ють російських окупантів, тому вони змушені коригувати свої плани щодо ведення подальших бойових дій.

Нагадаємо, топ зірок, які підтримали війну і розчарували українців: Баста, Джиган, Скриптоніт

Раніше повідомлялося, що Зеленський звернувся до НАТО з пропозицією передати Україні 1% танків і літаків

Також, Оксана Забужко констатувала початок Третьої світової і тотальну ненависть до Путіна