Українські військові продовжують героїчно захищати нашу землю. Суттєві зміни фіксують на напрямку Ірпінь-Буча-Гостомель на Київщині. Збройні сили України майже звільнили від рашистських окупантів місто Ірпінь. Бої продовжуються.

Про це в ефірі «Україна 24» заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

За його словами, Ірпінь звільнили на 80%. У місто повернулися українські поліцейські і вже займаються підтриманням порядку на вулицях:

«Зараз уже відомо про те, що 80 відсотків міста Ірпінь звільнено. Учора там уже почали патрулювання поліції - почала працювати поліція. Як тільки ми розуміємо, що може заходити поліція, Нацгвардія для виконання своїх прямих обов’язків, відразу починаємо там працювати», - говорить чиновник.

Варто зазначити, що ситуація в Бучі та Гостомелі все ще напружена. Там ведуться бої з окупантами. Сподіваємося найближчим часом почути хороші новини про звільнення цих українських міст від рашистів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Чорнобаївці місцеві знищили гуманітарку російських окупантів.

Читайте також, що ЗСУ пішли в контрнаступ в Ізюмі і не віддадуть рідні території.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що Зеленський звернувся до НАТО із пропозицією передати Україні 1% танків і літаків.