Російські окупанти не перестають дивувати українців своїм вмінням якісно «відпрацьовувати» по своїх. Чергового фіаско рашисти зазнали сьогодні, 24 березня, у Харківській області.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

«Російська окупанти на Харківщині зазнали чергового фіаско. Причому, від самих себе. Зранку російський гелікоптер “якісно відпрацював” свої ж позиції», - пише чиновник.

За словами Синєгубова, в селі Мала Рогань російський пілот своїм friendly fire завдав значних втрат армії окупантів. Було знищено велику кількість особового складу та військової техніки рашистів.

Голова ОДА додає, що саме ці підрозділи регулярно обстрілювали Харків артилерійського озброєння та РСЗВ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме ці орки постійно обстрілювали місто Харків з артилерійського озброєння та реактивних систем залпового вогню.

«Сподіваємося, що це не останній випадок “самознищення” російських окупантів. Наші ж Збройні Сили України не втрачають пильності та обороняють Харківщину!» - підсумовує Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що українські військові збили ворожий вертоліт та крилату ракету.

Читайте також, що Венедиктова повідомила про підозру першому російському військовому.

Раніше портал "Znaj" повідомляв, що в Ізюмі Харківської області з'явилися свої "Привиди", які знищують окупантів десятками.