У так званому "народному Карабасі" 24 березня почалися більш активно діяти збройні сили Азербайджану.

У ЗМІ і телеграм-каналах з'явилася інформація, що кілька сіл було відвойовано, після відходу російських "миротворців". Армія Азербайджана почала активні бойові дії та в медіа стало відомо про звільнення села Фарух (Парух) та Храморт. Вірменські сепаратисти також збираються для оборони.

Росія зняла з Вірменії свій контингент підрозділи зі складу 102-ї військової бази. Азербайджан цим скористувався.

В Україні пропонують скористатися історичним моментом в Грузії, Молдові, та інших поневолених рф країн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Представники російських миротворчих сил, дислокованих у Карабасі, намагаються шляхом переговорів зупинити подальший поступ і повернути азербайджанських військовослужбовців на вихідні позиції", – сказано в повідомленні "Інформаційний центр Нагірного Карабаху".

Також повідомляється у МО рф, що очільники Міноборони росії та Вірменії - Шойгу та Папікян обговорили телефоном ситуацію в Карабаху. Офіційні повідомлення Азербайджану заявили, що загострень ситуації не було.

Нагадаємо, що під час конфлікту в Нагорному Карабаху Україна підтримувала Азербайджан. Після війни у 2020 році, зона конфлікту залишалася в сильній розрусі.

Нагадаємо, раніше бійці ДСНС врятували красуню-сову, яку ледь не спалили разом із травою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка розповіла моторошну історію волонтера, який опинився в полоні окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі влаштували свою "декомунізацію" під час війни в Україні.