Навіть маленькі діти допомагають українській армії, яка мужньо протистоїть окупантам уже місяць. В мережі поширюється фотографія юної Варі. Дівчинка продає квіти, щоб назбирати гроші для ЗСУ.

Знімок маленької українки опублікували на сторінці «Бандеро-мобіль» у Twitter.

Перед камерою школярка стоїть поруч з популярними весняними квітами – тюльпанами, жовтими, червоними і рожевими, які, очевино, продає. В руках дівчинка тримає гроші для ЗСУ і табличку: «Купи квітку, а я куплю броник для нашого солдата. Слава Україні».

Автор публікації пояснює, що 7-річна дівчинка уже пожертвувала бійцям гроші на бронежилет. Однак Варя дізналася, що бронік коштує дорожче, ніж сума, яку вона передала волонтерам.

Наполеглива українка не зневірилася і вирішила самостійно заробити гроші, щоб таки придбати бронік для бійців.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кілька годин дівчинка стояла на вулиці і торгувала тюльпанами:

«Протягом 5 год семирічна волонтерка продавала квіти і зібрала необхідну суму. Тепер у когось на передовій буде бронік 4 класу і власний янгол-охоронець на ім’я Варя!», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як 11-річний українець прийшов записатися до тероборони, щоб захищати Батьківщину.

Читайте також, що українські малюки, які втекли від війни в Європу, знайшли причину сказу путіна.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками.