Поки вся Україна бажає довгої і болісної смерті російському президенту-диктатору володимиру путіну, у того, схоже, дійсно почалися проблеми зі здоров'ям.

Про це свідчить його стан на останньому відеозверненні з нагоди Дня нацгвардії рф, опублікованому в Інтернеті.

Про те, що у путіна – серйозні проблеми зі здоров'ям, заговорили практично всі. Під час звернення путіна до народу рф 25 березня багато хто звернув увагу на його руки. Справа в тому, що його пальці виглядали сильно опухлими, і весь час були знерухомлені. Та й обличчя у кривавого агресора було вже не таке бадьоре, як ще місяць тому.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, у нацистського лідера Німеччини Адольфа Гітлера в 1944 році також почалися проблеми з руками через хворобу Паркінсона. Українці проводять очевидні історичні паралелі і бажають Путіну повторити долю фюрера – тобто програти війну і застрелитися в своєму бункері.

Нагадаємо, виявився несправжнім: "Шойгу" переговорив з Путіним після 2-тижневої пропажі.

Раніше повідомлялося, що Зеленський звернувся до НАТО з пропозицією передати Україні 1% танків і літаків

Також, Оксана Забужко констатувала початок Третьої світової і тотальну ненависть до Путіна