Марія Радіонова з Маріуполя вижила під час російського бомбардування драмтеатру, і змогла дійти до порівняно безпечного Бердянська пішки. Про те, що їй довелося пережити, дівчина розповіла у відео.

Зруйнований окупантами Маріуполь-небезпечне місце. Люди ховалися з дітьми, куди могли. Безліч мам з дітьми знайшли притулок в підвалі драматичного театру на набережній. Щоб дати знак російським льотчикам, що будівля не є військовим об'єктом, перед театром зробили два великі написи "діти".

Це виявилося помилкою-загарбники навмисно завдають ударів по найбільш вразливим українцям.

27-річна Марія теж ховалася в тому підвалі. Близько 10:00 ранку вона вирушила до головного входу, бо там роздавали окріп. У той момент на театр впала бомба.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я чую свист, на нас сипляться уламки, цегла. Поруч поранена жінка, величезна калюжа крові. Діти бігали, шукали мам", - згадує Радіонова з Маріуполя.

Фото: вибух в Маріуполі
Фото: вибух в Маріуполі

Вона чула, як п'ятирічний малюк кричав, що не хоче вмирати.

Під вибух загинули її бабуся і собаки. Вона дійшла пішки до Бердянська, ночувала по дорозі у добрих людей. У Бердянську вона змогла потрапити в евакуаційну колону і потрапила в Запоріжжя до друзів.

Нагадаємо, в обложеному Маріуполі загинула юна українська гімнастка: "В чому винні діти?"

Читайте також, що Катя Осадча шукає малюкові з Маріуполя сім'ю, приховуючи від нього загибель батьків.

Рашеніше портал "Znaj" повідомляв, що Володимир Остапчук з'явився з новонародженим малюком на грудях під час війни в Україні.