У місті Славутич, яке знаходиться в безпосередній близькості до Чорнобильської атомної електростанції і до білоруського кордону, помітили ворожих військових, які крадуть картоплю із запасів мирних жителів.

Відповідний фотофакт опублікували в телеграм-спільноті "Пульс України".

За словами місцевих жителів, серед російських окупантів вони помітили і білоруських військовослужбовців. Їх видає характерна манера в розмові і вживання специфічної лексики.

При цьому самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що його війська не беруть участі у військових діях на території України.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"лукашенко все ще буде заперечувати, що білоруських військ немає в Україні? У Славутичі була помічена така техніка, а під час переговорів з окупантами люди чули Білоруський акцент і слова. А те, що вони крадуть українську картоплю - це ще одне підтвердження», - пишуть автори повідомлення в телеграмі.

Раніше Знай писав, у Мелітополі на Запоріжжі російські солдати бунтують проти керівництва і відмовляються воювати: хочуть повернутися додому живими. У заклику попереджають жителів області про провокації з боку окупантів.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Нагадаємо, россійські окупанти вторглися в Славутич, але були не раді-українці прийняли як треба: "П**араси прийшли". Українці дали зрозуміти окупантам, що їм ніхто не радий і показали несламність нації.