Повітряним силам Збройних сил України вдалося дванадцятий раз завдати нищівного удару по аеропорту в селищі Чорнобаївка Херсонської області. Як відомо, саме там російські окупанти знову і знову зосереджують свою військову техніку.

Про це стало відомо з повідомлення радника голови Офісу президента Олексія Арестовича.

Він, зокрема, наголосив на зміні ворожої тактики і концентруванні воєнного потенціалу окупантів на Сході та Півдні України.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У зв’язку з цим він додав, що приємних новин наразі дві: ворог сконцентрував основні зусилля там і послаблює себе на інших місцях, українське командування чудово розуміє його задум та працює відповідно.

Фото: соцмережі Арестович
Фото: соцмережі Арестович

«Противник переніс основні зусилля на Схід (Маріуполь, зона ООС) і намагається будь-що оточити наші війська між Ізюмом і Волновахою. Під Ізюмом – важкі бої, за одними даними – противник просунувся, за іншими – наші його підібгали злегка», - пише Арестович.

Щодо Чоронобаївки він уточнив, що це таки сталося – уже 12 разів поспіль.

"Приємний, хоч і закономірний сюрприз, - Чорнобаївка-12, трапилась і продовжує траплятися просто зараз", - написав Арестович на своїй сторінці.

Нагадаємо, раніше ЗСУ навели страху на окупантів, скаржаться, що в Сирії такого не було — перехоплена розмова СБУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даніель Салем потрапив під обстріл окупантів. Популярний український телеведучий майже з самого початку війни відправився в тероборону. На даний момент є кадри, які показують, що в нього стріляли окупанти.

Також "Знай.ua" писав, що агресор хоче кинути у пекло війни майже дітей, відправлять на убій призовників.