Служба безпеки України опублікувала відеоролик чергового шокуючого допиту полоненого російського солдата.

Російські військовослужбовці продовжують потрапляти в полон до українських Збройних сил і шокувати своїми заявами. Днями СБУ опублікувала черговий допит полоненого окупанта.

За словами полоненого окупанта, підполковник наказав своїм солдатам приготувати мішки для трупів.

"Командувач БГТРом побудував, виставив патрулі, сказав, що ми неофіційно. Що ми на території України. І ще доповнив, щоб ми готували мішки для трупів-для себе", - розповідає полонений загарбник.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Вам ваш командир сказав, щоб ви готували мішки для вас же?",- дивується українець, ведучий допит.

"Так", - підтверджує росіянин.

"І як ви відреагували?", - запитує правоохоронець.

"А все ох*їли", - зізнається ворожий солдат.

Раніше Знай писав, Bayraktar представили новий турецький безпілотник з українським двигуном: ще один страшний сон для російських окупантів. Новий турецький безпілотник з українським двигуном. Це ще один апарат, який боятимуться росіяни.

Також ми писали, 33 доба українського опору: ворог продовжує терпіти невдачі і втрачати ресурси-перемога не за горами. ЗСУ відбили 5 ворожих атак і відзвітували про кількість знищеної ворожої техніки.

Нагадаємо, "Пластиковий пакет - не найкращий одяг для весілля": СБУ перехопила цікаву розмову "визволителя" з дівчиною.