Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про ситуацію, що складається наразі в області.

Зокрема, він нагадав, що 28 березня відзначають День визволення Миколаєва від фашистських загарбників.

«А зараз ми займаємось звільненням області від російських загарбників. Ось такий поворот подій. Днями будуть переговори у Туреччині, сподіваюся, що вони будуть результативними. Туреччина допомогла нам закрити море. Ця підтримка є надзвичайно важливою для Причорноморських регіонів», - зазначив очільник Миколаївської обласної військової адміністрації.

Крім того, він прокоментував ситуацію в селищі Снігурівка, яке перебуває під ворожою окупацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Знаємо та розуміємо, що відбувається. Наразі їде вантаж. Гуманітарний коридор через можливі провокації не відкривали по всій Україні. Але ми все одно намагатимемося привезти», - запевняє Віталій Кім.

Нагадаємо, що ЗСУ вже 12 разів знищили окупантів у Чорнобаївці. Ворог продовжує розміщувати свою техніку в місці, яке вже заслужило репутацію "українського Бермудського трикутника".

Як раніше повідомляв портал "Знай", "Військові злочини окупанта": 42 країни світу звернулися до Міжнародного кримінального суду через тероризм путіна. Вже ні для кого не секрет, що путін – справжній терорист.

Також портал "Знай" писав, що Володимир Зеленський дав інтерв'ю російським ЗМІ. 27 березня 2022 року Володимир Зеленський вперше з початку війни дав інтерв'ю російським журналістам в онлайн-форматі, проте його так і не надрукували.