У Генштабі Збройних сил України розповіли, як 34 минула доба протистояння російській агресії. Відповідну оперативну інформацію опублікували на Facebook-сторінці Генштабу.

Як повідомляється, станом на 6:00 29 березня українським військовим вдається стримувати просування противника на всіх напрямках, подекуди успішно контратакуючи.

Угруповання Об’єднаних сил на Донецькому та Луганському напрямках минулої доби відбило сім ворожих атак. Вдалося знищити 12 танків, десяток бойових машин піхоти та три одиниці автомобільної техніки.

Скрін, Facebook ЗСУ
Скрін, Facebook ЗСУ

Ракетні атаки окупантів зосередилися на знищенні інфраструктури та житлових районів українських міст. Також ворог знищує місця зберігання пального, щоб ускладнити логістику та створити умови для гуманітарної кризи в Україні.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також завдано значних втрат живій силі противника.

Захисникам з Повітряних Сил ЗСУ за 34 добу протистояння вдалося знищити 17 повітряних об’єктів противника: вісім літаків, три гвинтокрили, чотири безпілотних літальних апарата різних типів та дві крилаті ракети.

ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua
ЗСУ, facebook.com/GeneralStaff.ua

Крім того, авіацією Повітряних Сил завдано ракетно-бомбових ударів по тих місцях, де помічене скупчення техніки та живої сили ворогів. Скільки точно втрат понесли вороги, ще мають підрахувати.

Нагадаємо, раніше Сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім нагадав про важливу дату для Миколаєва, все повторюється.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ взяли у полон п'яного загарбника, ледь на ногах тримався.