Бійці ЗСУ обзавелися новими танками, які "втратили" російські окупанти. Бійці "другої" армії світу практично втопили танки в багнюці і були змушені покинути техніку. Про це йдеться в повідомленні Генерального штабу ЗСУ.
У ЗСУ повідомили, що "професійна" російська армія практично подарувала українським захисникам кілька повністю справних танків. "Друга" армія світу практично втопила техніку в багнюці. Відзначається, що танки занурили в ґрунт практично по вежу. Українські захисники відкопали їх і поставили в стрій, щоб ще ефективніше зачищати країну від загарбників.

Російський танк. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
Російський танк. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

"Кинуті російськими окупантами танки відкопали. Так, саме відкопали. Адже "професійні" російські танкісти примудрилися "посадити" їх в ґрунт мало не по вежі. "Гарячі" голови з місцевих хотіли їх спалити, щоб ворог не відбив. Але професійні військові не дали. "Підсохне - будуть наші. А полізуть забирати - спалимо разом з танками", - сказали. Підсохли, відкопали, поставили в стрій. Тепер будуть бити колишніх російських господарів", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, "зрівняти з землею": полковник рф віддав наказ на знищення українських сіл, СБУ перехопила розмову.

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії". Подібні листівки із закликами з'являються у дворах і під'їздах

Нагадаємо, російські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві: "Розгрібаємо завали".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще