У мережі з'явився коментар чоловіка, автомобіль якого був обстріляний російськими окупантами. Його дитина потрапила під обстріли через тиждень після народження.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від Радіо Свобода.

Алі Шехайтлі розповідає, що його разом з родиною та друзями обстріляли російські військові. Його новонародженій дитині було всього сім днів, коли це сталося, а тітка досі перебуває в комі.

"Це просто було пекло, я не знаю як це пояснити. Ці крики моїх дітей досі у мене в вухах стоять. Досі. Я ніколи не прощу їм кожну кулю, яку вони вистрілили в нас" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Далі в матеріалі показали ролик з відеореєстратора. Вони намагалися евакуюватися, як раптом, автомобілі почали обстрілювати довелося терміново розвертатися, і їхати у зворотний бік.

Їх усіх від загибелі врятував ангел-хранитель, адже ситуація дійсно була складна.

У їхньому будинку напередодні обстрілу було 16 осіб, 7 з них - діти. 28 лютого, за день до обстрілу на дорозі, поруч з їх ділянкою впала бомба. Врятувало їх те, що вони всі в той момент перебували в підвалі.

1 березня вони прийняли рішення виїхати, так як дізналися достовірну інформацію про те, що траса порожня. Виявилося, що це не так, і танки перегородили повністю дорогу, і відкрили вогонь.

Постраждалий чоловік, фото: скріншот
Постраждалий чоловік, фото: скріншот

Тітці чоловіка куля влучила в хребет, і осколок зачепив легеню. Його мама, яка перебувала за кермом, перенесла вже три операції, і змогла сховатися будучи вже пораненою.

Найбільше постраждала перша машина, в якій перебувало найбільше дітей.

"Після чого вони поповзом на животах повзли в ліс, і по них стріляли рандомно. Дитину, якій три роки, батьки по черзі передавали з рук в руки, щоб його тягнути. Малюк був скутий, і неймовірно наляканий. Після такого вижити це майже нереально" - розповідає чоловік.

Нагадаємо, що Оля Цибульська повернулася на 300 років тому і підтримала українців віршем

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба закликав криміналізувати використання символу "Z"

Також, в Росії вигадали концертного директора Макса Барських, поки він співає для біженців у Львові