30-річний уродженець Білої Церкви Андрій Федюк ще з 2014 року воював за визволення тимчасово окупованого Донбасу, тому знає про путінські наміри не з чуток.

На початку 2022 року наш герой зміг нарешті повернутися до своєї родини – жінки та двох дітей, втім не пробувши вдома і двох місяців, Андрій вимушений був знову покинути свою домівку. 24 лютого, в перший день нападу росії на Україну наш доблесний захисник поїхав на війну в якості старшини 72-ої бригади.

Андрій не міг порушити секретність та розповісти Світлані, яке саме місто він поїхав визволяти, проте чоловік регулярно писав своїй дружині та двом діткам. Але 11 березня Світлана не отримала листівку. Жіноче серце одразу відчуло, що стався якийсь негаразд.

Пройшов день, другий, тиждень, Світлана всюди шукала бодай-яку ниточку, за яку можна було б вчепитися та дізнатися долю свого чоловіка, проте усе марно... Аж допоки не наштовхнулася на одну з російських груп.

«Я моніторила чи не всі українські та російські ЗМІ, щоб бодай щось знайти про Андрія чи його бригаду. І дня чотири тому на одному російському сайті виклали відео з полоненими. Там був він…», — розказала наша героїня, дружина Андрія Федюка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Федюк, фото Вечірній Київ

Світлана переповіла, що на відеозаписі поряд з її чоловіком було ще два десятка його братів по зброї. російська преса доповідає, що начебто усі вони здалися ворогу в полон у Волновасі, що на Донеччині. Проте усі ми знаємо ціну російським ЗМІ...

«Це неправда. Те, що вони кажуть — чистої води брехня. Я знаю свого чоловіка. Він — патріот! І ніколи ні він, ні його бригада не здалася б», — запевняє Світлана.

З ролику наша героїня зрозуміла, що наших бійців утримують на тимчасово окупованій території — або на Луганщині, або на Донеччині.

@omsk306

#война #украина #россиясила🇷🇺💪

♬ оригинальный звук - Серёга Омский .

Тепер Світлана намагається знайти родини побратимів Андрія Федюка з 72 бригади, аби повідомити їм найважливіше — їх хлопці живі!

«Якщо ваш родич або знайомий був з Андрієм, або воював у складі 72 бригади — прошу написати мені на фейсбук, аби нам надалі було легше знаходити інформацію про наших Героїв! , — благає Світлана.

Нагадаємо, Сергій Жадан показав свого товариша, що потрапив під обстріли

Також Знай.ua писав, як російські військові хизувались "успіхами" в Чорнобаївці

Знай.ua повідомив про загибель майстра спорту та ветерана АТО Ігоря Сухих