Стало відомо про те, що Міністерство оборони Білорусі почало військові навчання. Можливо, вони продовжують готуватися до вторгнення на територію України, як зробили це місяць тому російські війська.

Про це передали у Міністерстві оборони Білорусі, де більше місяця запевняли в тому, що не збираються наступати на Україну.

"Збройні сили Білорусі проводять тренування із забезпечення тилу в бойових умовах", - повідомили в Міноборони Білорусі.

Прості це навчання, або вони переростуть в напад на територію України-поки що невідомо, покаже час. Тим більше, що російські війська до кінця стверджували, що все це в рамках навчань, і ніякого нападу не планується, і ось чим це закінчилося.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ходять чутки, що Володимир Путін тисне на Олександра Лукашенка, щоб той вступив з ним у війну проти України, але, той боїться. Більш того, білоруські війська все частіше виступають проти нападу на сусідню державу, адже вони не розуміють навіщо і проти кого воювати.

У Генеральному штабі ЗСУ зазначають, що якщо їхні війська і нападуть, то найімовірніше на Волинь, щоб перегородити гуманітарну допомогу, але, вони занадто переоцінили свої можливості.

Пост від Міноборони РБ, фото: Facebook
Пост від Міноборони РБ, фото: Facebook

"Все ж думаю, що Лукашенко буде робити все від себе залежне для того, щоб не входити в прямі бойові дії білоруської армії", — сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Російська військова техніка
Російська військова техніка

"З 29 по 30 березня під керівництвом заступника Міністра оборони з тилу – начальника тилу Збройних Сил генерал-майора Андрія Бурдика проводиться спільне штабне тренування з органами військового управління, військовими частинами і організаціями тилового забезпечення, на якій будуть відпрацьовані питання планування тилового забезпечення Збройних Сил в ході ведення військових дій" - кажуть в Міноборони Білорусі.

Нагадаємо, що в армії рф гостра нестача шкарпеток: крадуть речі в ЗСУ і в них же вмирають

Раніше повідомлялося, що мама 15-річного хлопця з Чернігова загинула на очах у сина. В результаті вибуху під час евакуації Андрій отримав важкі поранення і в даний час проходить лікування у Львові

Також, що говорять російською-співвітчизники Росії? Українська тенісистка Марта Костюк відреагувала на абсурд Держдуми рф