Медіум з Тернополя, Роман розклав карти таро, які показали, що Україна за підсумками війни не тільки здобуде мир, а ще й поверне свої території. Про це він повідомив в ефірі "Україна 24"

Але росія поки що не буде покидати спроб переходити у наступ.

Таролог прогнозує, що звільнення Маріуполя буде знаменувати кінець війни.

Екстрасенс упевнений, що над захистом Путіна працюють дуже сильні чорні маги. Проте чи довго вони зможуть захищати головного диявола світу — питання дуже спірне, оскільки мольфари всієї України вже оголосили війну російському президенту.

Детальний прогноз:
Перша карта – аркан миру, проте поки що, на жаль, він перевернутий. Зі слів медіума це той мир, який мі всі так чекаємо і якого прагнемо, проте карта перевернута догори дригом символізує хаос, це підтверджує актуальна ситуація, зараз у нашій країні війна. Таролог також вказав на вагітну жінку, зображену на карті, і пояснив, що її плід — це наша перемога, свобода і мир в Україні. Тобто, ледве-ледве вона має народити, отже ще трохи, і війна закінчиться.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Друга карта четвірка мечів, символізує спробу наступу ворога. Проте ми його успішно відіб'ємо. Це українська сторона, а отже ми знаємо як тут воювати, і маємо, чим воювати, тому впевнено йдемо до мети, заспокоює медіум.

Третя карта символізує вигнання та втечу ворога. Енергетичні потоки підказують екстрасенсові, що ворог буде тікати, Роман відчув страх російських військових та запевнив, що вони будуть масово тікати та здаватися в полон. На жаль, медіум сумнівається, що росія визнає свою поразку, тож на ворожу капітуляцію сподіватися марно. Навпаки, таролог упевнений, що свою поразку вони будуть уявляти як успіх, і запевняти своїх громадян, що "військова операція" пройшла успішно.

Четверту карту екстрасенс назвав картою-підказкою, пояснивши, що невдовзі мають прийти позитивні новини. Роман запевнив, що кілька днів тому йому під час медитації явився схожий образ. Все це означає, що невдовзі нам слід чекати гарних новин

Медіум розказав, що відчуває сильну енергетичну прив'язку до Маріуполя. Тому екстрасенс упевнений, що як тільки місто-герой буде звільнене, то й у всій Україні настане мир.

П'ята карта показує результат. За словами таролога, це карта прибутку. Шептицький пояснив, що ми вертаємо своє назад, все те, що було в окупації.

Наостанок медіум поділився своїм посланням, яке він отримав під час медитації. Маг упевнений, що ключова дата настане тоді, коли буде повний Місяць, який потім пройде фазу від повного до нуля.

Нагадаємо, Віталій Кім сказав, коли орду виженуть "за поребрик"

Також військовий експерт прогнозує відступ російських військ

Знай.ua писав, як Євген Клопотенко побачив містичне пророцтво в українському гімні