Українські захисники взяли в полон чергового російського окупанта, який здивував своєю заявою. Він сказав, що в українському полоні набагато краще, ніж служити в армії рф. Про це повідомляє Служба безпеки України в facebook.
Бійці ЗСУ взяли в полон чергового російського окупанта, який здивувався тому, як ставляться до полонених в Україні і навіть висловив бажання воювати проти Росії, якби це було можливо. Боєць "другої" армії світу дуже здивувався тому, що в полоні ставляться дуже добре і заявив, що бачить колосальний контраст з Росією.

Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook
Полонений російський солдат. Фото: скрін facebook

"Якби у мене була можливість воювати за Україну, прийняти присягу, перевезти свою сім'ю і залишитися тут жити – я б із задоволенням це зробив", – говорить 21-річний російський окупант.
Загарбник розповів, що він був у складі підрозділу, який приїхав з іншого кінця рф, їхали близько 4-5 днів. Коли в'їхали в Україну вони зрозуміли, що це справжня війна, а не "спецоперація". Солдат заявив, що вони хотіли повернутися, але командування пригрозило розстрілом.

"Коли перетнули кордон, побачили трупи, близько 50 одиниць розбитої техніки і тоді зрозуміли: ніяка це не спецоперація, а справжня війна. Хотіли розвернутися і виїхати звідти, але пригрозили розстрілом", - поділився окупант.