Лондон підтвердив своє бажання стати одним із гарантів безпеки України. Вони готові будь-якими способами закінчити війну.

Про це заявила представник Британії в ООН Барбара Вудворд.

"Ми хочемо будь-яким способом, яким можемо допомогти закінчити війну, забезпечити виведення російських військ. І ми щасливі відіграти цю роль, якщо Україна попросить, так", - зазначила вона.

Україна та Велика Британія. Shutterstock
Україна та Велика Британія. Shutterstock

Варто зазначити, що на нічному засіданні Радбезу ООН український представник Сергій Кисліця заявив, що "підписання угоди про гарантії безпеки для України буде можливим лише після виведення всіх збройних формувань орди до місць дислокації станом на 23 лютого 2022 року".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він вважає, що нещодавні переговори в Стамбулі продемонстрували готовність росії до просування, проте чекає ще довгий шлях до досягнення повної деескалації та стійкого припинення вогню.

Раніше повідомлялося, що на переговорах з Україною росія вже не наполягає на денацифікації і готова погодитись із вступом країни до Євросоюзу за умови її нейтрального статусу. За словами Давида Арахамії сторони близькі до угоди щодо гарантій безпеки.

Нагадаємо, звільнено дорогу від Харкова до Чугуєва: українські військові героїчно відбили ще одну ділянку. ЗСУ звільнили від російських окупантів дорогу від Харкова до Чугуєва

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.