Відведення російських окупаційних військ від української столиці може виявитися перегрупуванням сил.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

Так, стало відомо, що керівництво Збройних сил України не довіряє заявам міністерства оборони росії про те, що війська відводяться з Київського і Чернігівського напрямків. Вони припускають, що під виглядом так званого відведення, противник може проводити перегрупування сил.

Відведення російських військ, скріншот
Відведення російських військ, скріншот

Своїми діями російська армія намагається створити враження, що відмовився від планів штурмувати Київ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Триває відведення підрозділів Збройних сил російської федерації з території Київської та Чернігівської областей. За деякими ознаками противник здійснює перегрупування підрозділів для зосередження основних зусиль на східному напрямку. Водночас так зване "відведення військ", ймовірно, є ротацією окремих підрозділів і має на меті введення в оману військового керівництва Збройних Сил України та створення хибної уяви щодо відмови окупантів від задуму оточення міста Києва" - сказано в повідомленні.

Варто додати, що у Пентагоні також заявили, що російські війська насправді не відходять від Києва та Чернігова, а перегрупуються для нанесення нового удару, оскільки діючі частини порядком видихалися.

Нагадаємо, російська техніка їде без окупантів, їм доводиться за нею бігти: "Своїх не кидаємо говорили вони"

Раніше Знай писав, зустріч Зеленського з Путіним все ближче і ближче: підготовлені всі документи, залишилося домовитися

Також Знай повідомляв, звільнено дорогу від Харкова до Чугуєва: українські військові героїчно відбили ще одну ділянку