Після того як в Бєлгороді вибухнув склад з боєприпасами окупантів, в російському місті почалася справжня паніка. Місцеві жителі, як всі і росіяни, особливо добре подумати не можуть і почали поширювати всяку дурницю.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Харків 1654 місто-герой"

Потрібно повідомити, що 29 березня на території Бєлгорода пролунав неслабий вибух – вибухнув склад з боєприпасами окупантів.

Після цієї події, у місцевих жителів почалася справжня паніка і істерика. Багато з них подумали, що ЗСУ починає повний наступ в ході останніх подій.

"А тим часом в Бєлгороді почалася паніка", - повідомляється в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Важливо відзначити, що деякі українці вирішили підсипати дров у вогонь і також вирушили в месенджер.

"Акуратно!!! Дорога на Курськ перекрита! Чоловіків не пропускають! Я остання з дитиною проїхала! За мною всіх розвернули назад!!!", "Повітряна тривога! Можливий повторний удар з повітря! Пройдіть в укриття!", "Розшук!! По Білгороду переміщуються українські диверсанти (групами по 3-5 осіб). Розставляють мітки, підкидають маячки, підсвічують цілі лазером, коригують вогонь. Будьте пильні і повідомляйте про всіх незнайомих осіб", "завтра є Угоди про два зелених коридори для виїзду в Москву. Збір завтра о 8 на жд вокзалі", "терміново всім жителям Евакуація по нас стріляють", - пишуть в соціальній мережі.

Нагадаємо, що парламент Канади повідомив про безвізовий режим для України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Великобританія готова стати гарантом безпеки для України.