У соціальній мережі повідомили трагічну новину, в якій йдеться про чергові терористичні дії окупантів. Орки продовжують вбивати невинних цивільних людей, цього разу вони вбили студента і його батька.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УП. Стрічка"

Вже всьому світу добре відомо, що російські окупанти – справжні терористи, які за наказом путіна влаштували справжній геноцид. Так званий "русский мир" прийшов на територію України, щоб ґвалтувати, вбивати жінок і дітей і скидати бомби на житлові будинки.

«Хвилина мовчання. Вадим Павленко, студент 3 курсу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Загинув 7 березня разом з батьком при спробі евакуації з міста Ізюм Харківської області», - повідомляють трагічну новину в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дивлячись на всі ці жахи, цивілізовані країни почали діяти і водити жорсткі санкції проти росії. Однак потрібно відзначити країни Заходу, особливо США і Великобританію. Ці дуже сильні країни дають Україні сучасну зброю, яка дає можливість ЗСУ давати відсіч оркам.

Крім цього, потрібно відзначити величезну силу духу українців і неймовірні навички ЗСУ, які вразили весь світ. Багато країн, наприклад, такі як Німеччина, думали, що Україну захоплять за кілька годин після вторгнення.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров розповів про єдність українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли про головні події в ніч 30 березня.