Українські воїни показали, як знищили ворожу техніку в Тростянці. Танк окупантів стріляв по їхньому відділенню, розповіли у 93-тій ОМБр Холодний Яр.

Героєм світлини, опублікованої в соцмережі, став холодноярівець Влад, який і підбив ворожий танк.

«На першому фото піхотинець холодноярської бригади Влад біля підбитого російського танку у Тростянці. Друга світлина зроблена за кількасот метрів. Влад показує, як танк стріляв по його відділенню. Перемоги не даються нам просто. Але якщо в України є такі чоловіки, як Влад, ці перемоги невідворотні», - написали у 93-й бригаді з цього приводу.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Слава українській армії! Нехай Господь береже кожного нашого захисника Вітчизни! Низький уклін вам, наші славні воїни!», «Безмежно вам вдячні! Нехай кожного із вас оберігає Господь, а Мати Божа накриває чесним своїм покровом! Слава героям!», «Нехай Господь береже кожного, захисника нашої країни. Низький уклін вам дорогі наші. Ми молимось за Вас», «Дякуємо вам, дорогі холодноярці! Молимось за вас. Повертайтесь живими з перемогою», - пишуть у коментарях українці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Нагадаємо, що парламент Канади повідомив про безвізовий режим для України.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Великобританія готова стати гарантом безпеки для України.

Крім того, "Можливий удар з повітря!": після вибуху в Бєлгороді почалася справжня паніка. 29 березня на території російського міста Бєлгорода "раптово вибухнув" склад з боєприпасами окупантів. Справжньою ж причиною називають ракету ЗСУ.