29 березня міноборони рф оголосило про те, що у Чернігівському та Київському напрямку будуть зменшені бойові дії, через досягнення успіху у "спецоперації".

Заяви Міноборони викликали обурення у росіян, ще раз показавши справжнє обличчя "мижебратья", та підтвердивши позицію "за війну в Україні" більшості громадян терористичної країни. Однак у частини росіян все-таки з'являються підозри щодо правдивості даних, які озвучують у владі.

У корментарях, після звинувачень у зраді, почали писати про те, що імовірно це не українці брешуть, а навпаки — їхня влада.

"Якщо йдемо на такі поступки, виходить, що втрати наші імовірно більші, і ми програємо операцію. Виходить, що українці не брешуть, коли кажуть, що ми несемо великі втрати. А якщо тоді нам у всьому брешуть? І про задачі, і про те, що захищаємо Донбас. Може і міста тоді ми обстрілюємо, а не укри?".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що в росії не повідомляють справжні втрати своїх військових та військово полонених, кратно зменшуючи цифри. Також не сповіщають про втрати техніки. Для того аби знищити сліди ліквідованих українцями солдатів, окупанти возять за собою перевізні крематорії.

Нагадаємо, раніше російські пропагандисти вдаються до вигадок та повідомляють, що нібито на базі "Азову" знайшли автограф футболіста Зінченко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїни ЗСУ знищили ворожий полк та все командування, винного в Іловайському котлі.

Також "Знай.ua" писав, що пропагандисти з рф розбурхалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі у Берліні.