Відразу три літаки-винищувачі і один БПЛА збиті сьогодні розрахунками зенітних ракетних комплексів Повітряних Сил на Слобожанському напрямку. Про це в соціальній мережі facebook повідомляє повітряне командування "Схід".

Незважаючи на те, що НАТО відмовилося закрити небо над Україною і виділити літаки, ЗСУ показують нереальні результати повітряної оборони. Щодня російські окупанти втрачають Сучасні винищувачі, вертольоти і безпілотники.

Літак, фото: Facebook
Літак, фото: Facebook

Так, 30 березня Повітряні Сили України знищили ще три російські бомбардувальники, а також один БПЛА. Варто відзначити, що такі результати бійці показали тільки на Слобожанському напрямку.

"ПІДВИЩУЄМО СТАВКИ! Сьогодні розрахунками зенітних ракетних комплексів Повітряних Сил на Слобожанському напрямку вражені відразу три літаки, попередньо - винищувачі-бомбардувальники і один БПЛА. ТРИМАЄМО ЛАД! СЛАВА БОГУ!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай писав, російські пропагандисти збушувалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі в Берліні: "Порушення спокою мертвих". Меморіальний радянський танк накрили українським прапором.

Також ми писали, Володимир Зеленський, виступаючи перед Норвегією, просив зброю проти кораблів: російські міни можуть доплисти до них. Президент України звернувся до норвезького народу із закликом підтримати протидію Росії.

Нагадаємо, українцям показали розкішну віллу посібника путіна Кадирова в Дубаї: постійно чергує кілька охоронців. Лише у 2021-2022 роках Кадиров міг відвідувати ОАЕ 14 разів.