У мережі розповідають про справжнього Героя і людину з великим серцем, який віддав зібрані кошти на протези для ніг, захисникам, які теж збирали кошти на амуніцію.

Під час воєнних дій в Україні як розпочала росія 24 лютого, Михайло Дороботенко отримав поранення та втратив ноги. Він розпочав збирати кошти, щоб поставити протези. Але побачивши, що українці відкрили збір коштів на амуніцію, віддав зібрані кошти їм. Про це повідомила землячка Михайла з Чорноморська в Instagram, під ніком leno4ka_figurskaya.

Коли його спитали, чому, відповів: "Їм потрібно, я хочу допомогти".

Воїни ЗСУ. Фото: Instgaram
Воїни ЗСУ. Фото: Instgaram

Захисники, ті, хто отримав значну суму коштів від Михайла глибоко розчулені його вчинком. Вони ошелешені, записали відео, щоб щиро подякувати Михайлові за його Вчинок справжнього Героя та пообіцяли боротися й за нього теж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Захисники так і сказали: "Ми зараз в шоці. Знаємо, що ти наш земляк, бережи тебе Боже, надіємось, що ти відновиш своє здоров'я, і все в тебе буде добре. Дякуємо тобі дуже! Ти нам дуже допоміг. Слава Україні!".

У коментарях відписали дружина та інші підписники Захисника.

Дружина написала: "Дякую, мій чоловік найкращий у світі",

Однокласники також підтримали Михайла: "Знаю тебе з шкільних років... Ти завжди був сильним і добрим... Ти все подолаєш... Станеш ще сильнішим... Вірю, що побачу тебе на іграх НЕСКОРЕНИХ!". "Міша, ти людина з великим серцем".

Воїни ЗСУ. Фото: Instgaram
Воїни ЗСУ. Фото: Instgaram

Нагадаємо, раніше колишній депутат Держдуми рф Ілля Пономарьов заявив, що ЗСУ ліквідували все командування 331 гвардійської повітряної сили росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Південна Осетія слідом за "ЛДНР" заявила про бажання "возз'єднання" з росією.

Також "Знай.ua" писав, що в парламенті Великобританії закликають визнати Росію державою-терористом.