У соціальній мережі вирішили нагадати про дуже плачевну ситуацію через війну в Україні. Є відомості про те, що через ситуацію, що склалася частина світу може голодувати.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Росія під урядом путіна вирішила захопити Україну, і пішла війною. Путін розраховував на те, що йому знадобитися кілька днів або максимум два тижні для втілення свого плану. Однак він дуже прорахувався, рівно також як і деякі країни світу, які думали точно також.

У зв'язку з тим, що Україна вже воює більше місяця, в країні склалася погана ситуація з посівними, і не тільки. За словами експертів це може загрожувати голодом для багатьох країн світу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Війна в Україні загрожує голодом для частини світу про це розповів заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький: https://bit.ly/3uH5xzT", - повідомляють у соціальній мережі.

Варто відзначити, що це звучить досить логічно, так як Україна поставляла дуже багато продукції закордон.

Всі жителі України та інших країн світу дуже вірять у перемогу українського народу. ЗСУ приголомшили весь світ, завдаючи найпотужніші удари по окупанту і даючи неймовірну відсіч за нашу Батьківщину.

Нагадаємо, що українським біженцям в Італії дали можливість працювати і місце проживання.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що Володимир Зеленський обігнав Байдена в рейтингу довіри жителів США.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили, що кожен другий українець втратив роботу через війну.