Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович поділився своїми спостереженнями щодо декотрих українських нарративів, які поширюють "добрі порадники".

Зробив це Олексій у властивій йому жартівливій формі, опублікувавши пост на своїй сторінці у Facebook, який присвятив диванним експертам, переконаним у своїй обізнаності та компетентності у військовій справі.

Арестович змоделював ситуацію, в якій все відбувалось би за прогнозами "експертів". А приправив цю утопію гострим мемом, на якому прем'єр-міністр Денис Шмигаль та Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розмірковують чи вдарити їм по Кремлю ракетою, як у грі Playstation, чи дослухатись до порад астрологів і представниць ОСББ.

мем зі сторінки Олексія Арестовича

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Що-що, а розрядити обстановку Олексій вміє. Про це свідчать численні коментарі підписників:

"Дякую за хвилини гумору", "Гумор 😁як ніколи потрібний , дякуємо", "Как же наглядно эта картинка показывает настроение сторонников "зрады" и прочих экспертов..."

коментарі під постом Арестовича

Пригадайте, як Арестович знайшов причини не шукати "зраду" в підсумках переговорів у Туреччині

Знай.ua розповідав про головне заспокійливе українців, котре продають за 30 гривень, Арестович розчулився

Арестович заявив, що російські збройні сили небоєздатні в найближчі 5-7 років