Російські солдати продовжують перетворювати нашу країну на руїни, у мережі показали відео зруйнованої молочної ферми ТОВ "Харківський молочний комбінат", який є провідним виробником молокопродукції на Харківщині.

Деталі повідомили на порталі "ПроАгро Груп". Зокрема йдеться про те, що Харківський молочний комбінат випускає продукцію під маркою "Агромол". Він має два фермерські господарства: у селі Шестакове та у селі Підсереднє за шість кілометрів від Великого Бурлука.

Розбитий окупантами коровник. Фото: Telegram
Розбитий окупантами коровник. Фото: Telegram

"Імовірно, на відео зафіксовано останню, оскільки саме у Великобурлуцькому районі нещодавно йшли запеклі бої Збройних сил України з рашистськими військами", — повідомляє аграрний портал.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На відео - пошкоджені будівлі та видно серйозні руйнування. Корівники зі зірваними дахами та знищені автівки, видно переляканих вцілілих корів, які не йдуть з корівника і сновигають посеред уламків та розгромлених приміщень. Поруч, у рові, лежать десятки туш корів.

Імовірно, в росії вважають, що у корівнику була "база Азова", не інакше, або лігво "украбандерівських коровонацистів"...

Невимовно шкода тварин, і зруйнованого, господарства, відновлювати це буде довго і витратно. Україна несе величезні втрати, прем'єр-міністр називав понад трильйон доларів кілька днів назад, і вони наростають

Нагадаємо, раніше харків'яни намагалися прорватися з оков війни та потрапили під шквальний вогонь, десятки розстріляних автівок з цивільними.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговий раз показали, на що вони здатні. Обстріляли світлофор і повітря.

Також "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona і Jerry Heil показали свої переживання з приводу війни в Україні.