Окупанти хотіли сховатися, та накрили БМП копицею сіна, однак розвідники знайшли та знищили техніку та "підсмажили" п'яти російським військовослужбовцям.

У одному з населених пунктів російські солдати вирішили сховати свою техніку, замаскувавши її сіном, однак 44-та окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола знайшла та знищила її. Про це артбригада повідомила на своїй сторінці у Facebook у четвер, 31 березня.

Працює артбригада. Фото: Facebook
Працює артбригада. Фото: Facebook

На відео видно, як окупанти базуються біля одного з будинків, а далі їх накриває арта. Після потрапляння снаряда зайнялося сухе сіно, але після горіння видно, що там справді стояла ворожа техніка.

Розвідники знайшли російську техніку. Фото: Facebook
Розвідники знайшли російську техніку. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Воїни ЗСУ завдали потужного удару по позиціях російських окупантів, змусивши їх рятуватися втечею. В результаті позиції ЗС РФ були розбиті, а самі окупанти в паніці втекли, кидаючи техніку та спорядження.

Окупанти. Фото: Facebook
Окупанти. Фото: Facebook

Чудове відео українські артилеристи поклали на музику гурту "Пирятин" та пісню "Арта", яка й без того підіймає дух, а з новинами від ЗСУ ще сильніше. Саме ж відео артилеристи підписали так: "Кажуть, день треба починати з позитивних емоцій. Повністю підтримуємо".

Нагадаємо, раніше дівчинка з Маріуполя, яка змогла вибратися з гарячої точки показала свій відеощоденник війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові арештували скандального проросійського блогера Гліба Ляшенка.

Також "Знай.ua" писав, що команда "УДАРу" фіксує злочини російських загарбників для міжнародних судів.