Російські окупанти готуються покинути територію Чорнобильської АЕС та її місто-супутник Славутич. У НАЕК "Енергоатом" підтвердили, що загарбники збираються виїхати. Про це пише "unn".

Більше місяця Чорнобильська АЕС перебуває під контролем російських окупантів. Тепер же з'явилася інформація, що загарбники збираються покинути територію. На даний момент на ЧАЕС залишилася невелика кількість загарбників.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

"Підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об'єкти в зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з Республікою Білорусь. Наміри покинути ЧАЕС загарбники сьогодні вранці озвучували українському персоналу станції", - сказали в компанії.

НАЕК зазначили, що причиною цього може бути опромінення, яке дуже швидко почало проявлятися у російських окупантів. У компанії відзначили, що серед російських військових почав назрівати справжній бунт і вони почали збиратися покинути ЧАЕС.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Не дивно, що окупанти отримали значні дози опромінення і запанікували при перших ознаках хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Тому серед військових почав назрівати майже бунт, і вони почали збиратися звідти", - прокоментували в компанії.

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, російські пропагандисти збушувалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі в Берліні: "Порушення спокою мертвих". Меморіальний радянський танк накрили українським прапором.