На одній з ліній оборони Києва росіянин вирішив показати своїм співвітчизникам, проти кого вони воюють, це актори, журналісти та медійники. Вони одягли військову форму та взяли до рук зброю, щоб захищати свою землю від окупантів.

Серед тих, хто захищає Україну - 69 річний росіянин, колишній журналіст Los Angeles Times, письменник Сергій Лойко, він також вступив у тероборону Києва.

"Самим головним відчуттям напочатку цієї війни був сором за те, що тут творить моя батьківщина. Нам вже більше ніколи не відмитися. Не знаю, у німців це, мабуть, швидко вийшло. Але путін... Але й ми самі винні. Ну скажімо, ладно, колективний путін, зараз одягнув нас в шкуру німців 1945 року", - розповів Лойко.

На другій лінії оборони Києва, Лойко захищає місто, і веде відеощоденник, де записує інтерв'ю у добровольців.

"Я тут, бо мені соромно. І я ж журналіст. Це не перша війна, в моєму житті їх було понад 20. Але у всіх цих війнах був хоч шматок правди з обох боків. У них була своя правда. Зараз, це чорно-біла війна. Тут все зрозуміло", - зазначає журналіст.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На відео показано, де живуть тероборонівці: "Поруч з місцями для сну, лежить зброя. Ті, хто чергував вночі тепер спить.

"Поки боїв нема, я записую по 5-6 відеороликів, зі звичайними людьми, які зараз одягли військову форму, щоб ці ролики подивилися всі. в росії, щоб побачили з ким вони воюють.
А щоб українці побачили обличчя своїх чоловіків, своїх братів, синів, мужчин. І щоб вони знали, що вони їх захистять. І ворог не пройде", - підсумовує Лойко.

Також він поділився тим, що в українців нема страху смерті, та розповів як це працює.

"Тут ні у кого немає страху смерті в окопі. Коли смерть відбувається з нами, ми про це не здогадаємося. Смерті не треба боятися, її нема. Це весь час відбувається з іншими людьми, от цього треба боятися. Своєї смерті боятися без сенсу".

Нагадаємо, раніше воїни ЗСУ відшукали техніку окупанта навіть у стозі сіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", терорист Гіркін розповів про повальну деморалізацію в російській армії.

Також "Знай.ua" писав, що спецслужби РФ готують антиукраїнські активні заходи в Берліні.