Поклонська, за "голову" якої український бізнесмен пообіцяв $100 тисяч за доставку до найближчого відділення СБУ, дала інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій.

Наталя Поклонська була прокурором Криму, та після захоплення анексії Криму, перейшла на бік окупантів та пізніше стала депутаткою путінської "Єдиної росії". Тепер, у інтерв'ю Гордєєвій вона зізнається, що "спецоперація" пішла не так, як очікувалось, і у людей в Україні щось змінилося.

Поклонська намагається обережно перевзутися, заявляючи, що Україна це не росія, а люди не раді бачити російські війська.

Вона навіть зізналася, що за 8 років були перевибрані президенти, які були визнані і владою інших країн, і владою росії також, тобто вони були і є легітимні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами зрадниці Поклонської, українці навчилися жити іншим суспільством, яка відрізняється від суспільства рф. Тобто зовсім не зрозумілою для їхнього вузькоязичного світу.

Таким чином, починається поступове роззомбування росіян з того пекельного пропагандистського пекла, яке налаштувала мешканців "братського" народу проти українців. У мережах вже ширяться опитування, що не майже 80%, а лише трохи більше ніж 50 % росіян підтримують війну в Україні.

Користувачка, яка виставила відео, підписала його "Перезувайся".

@l_mysoul_

Переобувайся. #важно #война

♬ Классическая музыка - Романтическая Джазовая Музыка

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Турчинов поласував "головою" путіна, але мізків там не знайшов.

Також "Знай.ua" писав, що українцям розповіли, в якому місті Польщі вигідніше залишитися.