Російський відомий журналіст і публіцист, Олександр Невзоров один з перших висловився про своє ставлення до війни в Україні. Він це зробив ще задовго до того, як вона почалася. Цього разу він зазначив, чому саме Україна здобуде перемогу.

Про це чоловік розповів у своєму недавньому інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Там вони обговорили ряд важливих і гострих тем.

Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот з відео

Чоловікові за свою позицію довелося покинути територію Росії, тому він тепер не може боятися висловлюватися. Він зазначив у розмові з українським інтерв'юером, що Україна не тільки переможе і зламає диктаторський режим Путіна, але і знайде щасливе майбутнє.

"Я з самого початку сказав, давним-давно, що ця війна закінчиться перемогою України. Вона закінчиться зламом диктаторського режиму Путіна. Тому що диктаторам можна все. Назвати по датах і годинах я не можу, тому що постійно перемішуються нові фактори. Але всі вони з розряду очікуваних" - говорить Олександр Невзоров.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон

Ще коли війна здавалася чимось нереальним, публіцист зазначав, що українська армія покаже свій героїзм, так і сталося. Мало хто вірить на заході в ЗСУ, і вважалося, що вся країна, зокрема столиця, впаде всього за кілька днів. Але, ось, пройшло вже практично півтора місяці, і окупантські війська самі вирішили відмовитися від Києва. Зрозуміли, що це їм не по зубах.

Зараз Олександр Невзоров дав новий прогноз, і стосується він перемоги України у війні, і крах Володимира Путіна. Мабуть, йому не вдасться завершити найбільшу справу в його житті, за яке його почали порівнювати з Гітлером.

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська забула про " мир " в Україні, підлаштовуючись під санкції

Раніше повідомлялося, що горе-блогер із Сум захотів в Україні нову валюту, але ЗСУ його швидко перевиховали

Також, російських солдатів після окопів в "Рудому лісі" в ЧАЕС вивозять до Білорусі.