Одіозний колишній нардеп Ілля Кива пригрозив Україні ядерною зброєю за те, що ЗСУ "не оголосивши війну, завдали ракетних ударів". Так він прокоментував вибух складу з боєприпасами в Бєлгородській області РФ. Про це він написав у telegram.

Ілля Кива заявив, що ЗСУ нібито завдали ракетних ударів з повітря по складу з боєприпасами в Бєлгородській області РФ. Для цього нібито використовувалися вертольоти, хоча раніше в Росії говорили, що української авіації вже не існує як такої. Колишній нардеп пригрозив, що рф може використовувати ядерну зброю.

Ківа. Фото: скрін youtube
Ківа. Фото: скрін youtube

"Після обстрілу стратегічного об'єкта в Бєлгородській області РФ вертольотами ЗСУ, відкривається пряма можливість до використання ЗС РФ всього спектру зброї знаходиться на озброєнні, в тому числі і зброї масового ураження, для повного придушення виниклої загрози", - написав Ківа, зазначивши, що рф третя в світі країна за кількістю ядерного озброєння.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ківа заявив, що цей вибух може "спровокувати і підштовхнути РФ, до тотального знищення всього живого". Зокрема він передрік "катастрофічні наслідки" для України.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Україна провела з Росією обмін полоненими, включаючи 15 жінок: тепер їм нічого не загрожує.

Також ми писали, "тепер світяться від щастя": окупанти захопили радіацію і покинули раніше захоплену ЧАЕС. Навіть ложки з тарілками вкрали.

Нагадаємо, у росіян закралися підозри після вибуху в Бєлгороді і звинувачень у бік України: "У них вже немає авіації".