3 квітня світ відчув справжній шок і мороз по шкірі від тієї картини, що всі побачили на Київщині. Мертві тіла, зв'язані руки, постріли у потилицю, голі жінки, яких намагалися спалити. Це все відбувається у центрі Європи у 21-му столітті. Сюди прийшли не люди – ці створіння більше не можуть зватися людьми.

Західний світ ніколи не бачив такої скаженої жорстокості. У лідерів навіть бракує слів, щоб описати дії рашистів в Україні.

"Згвалтування – частина російського арсеналу. Хоча ми ще не бачимо в повній мірі його (згвалтування як знаряддя) використання в Україні, вже ясно, що він став частиною російського арсеналу. Жінок ґвалтували на очах їхніх дітей, дівчат на очах у їхніх родин – свідомо, як акт підкорення. Згвалтування – військовий злочин", – написала посол Великобританії в Україні Мелінда Сіммонс.

Українців дуже просять – якщо ви чуєте, що до вас йдуть рашисти – тікайте. Ви бачите, що вони коять на нашій землі, не варто випробовувати долю – вони не дадуть вам шансу вижити. Вони гвалтують, вбивають, катують, страчують – це не люди, з ними не можна домовитись і вони не мають жалю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще