Відомий український блогер, мільйонер, бізнесмен і письменник Гарік Корогодський поділився страшним моментом з життя його сім'ї, і порівняв його з сучасними злочинами російських військ у Бучі.

Відповідний пост він опублікував на особистій сторінці в соцмережі «Фейсбук».

«БУЧА. У Бабин Яр мене водив тато. Розповідав про Рів, про те, як його мама своїй доньці шестирічній перед розстрілом гладила сукню камінням. Щоб виглядала красиво. Звідки він міг це знати, брехав же. А я не слухав, швидше б додому і в футбол з пацанами. Тому що мені теж було 6. Вчорашні фото довго не дадуть грати. З дитинства пам'ятаю зупинки електрички з милими назвами – Ірпінь, Буча, Лісова Буча. А зараз попросили дитяче харчування не передавати. - Дітей немає, майже всіх вбили. Поки незрозуміло, як займатися буденним, як працювати», - зізнається бізнесмен, відомий своїми благодійними проектами.

Скрін, Facebook Корогородський
Скрін, Facebook Корогородський

"Виродки, будьте ви прокляті. Як з цим жити? Якщо треба-повторимо, повторили? Немає прощення. Є таке слово-огида. Огідні потвори", "Усвідомлення не може зрозуміти що це зараз в центрі Європи 2022 рік!!!! Як??? До чого тоді всі ці організації і права людини, порушено все і поки тільки санкції і все. Вони порушили всі правила війни - це геноцид. Божа кара їх наздожене!!! Але людей не повернути", - журяться українці в коментарях.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прокоментував вибухи на території Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли про масове звільнення з Розетки.

Крім того, "Називає колишніх колег з рф тварюками": Наталія Денисенко В сльозах розповіла про Чернігів.